Și-a ținut relația departe de ochii curioșilor, dar acum a recunoscut tot! „Ne gândim și la un copil!” Mare surpriză:

Adrian Cristea este cunoscut sub porecla de Bursucu şi prezintă alături de Teo Trandafir emisiunea „Teo show”, de la Kanal D. Cei doi formează un cuplu de prezentatori care se bucură de un mare succes.

Puţini ştiu amănunte despre viaţa lui personală, o ţine departe de lumina reflectoarelor, încercând să păstreze discreţia asupra vieţii de familie. Însă coprezentatorul lui Teo Trandafir este plin de surprize!

„Am pe cineva în viaţa mea. Chiar singur aşa cât să stai. Am tot stat, dar m-am săturat eu de mine. Iubita mea este o domnişoară frumoasă, tânără, cu perspective mari. Şi mai intraţi la mine pe Facebook din când în când şi poate că mai vedeţi. Secretul unei relaţii fericite cred că este să vă vedeţi cât mai rar. Atunci când te vezi rar cu persoana pe care o iubeşti nu ai timp să te cerţi. Şi atunci când vă întâlniţi bucuraţi-vă de lucrurile mici, zâmbiţi. Toţi avem probleme, mai mari sau mici. Eu iau problemele în râs. La un moment dat, o să ne gândim şi la un copil, dar important e să şi putem,” a mărtusit Bursucu, pentru Revista Avantaje.

Bursucu a povestit că în tinereţe a avut o siluetă de invidiat, datorită faptului că făcea mişcare în fiecare zi. În momentul în care s-a lăsat de sport, a început să îngraşe brusc şi nici nu şi-a dat seama când a ajuns să cântărească 135 de kilograme.

„Sunt foarte mulţi care au venit să ne spună că au slăbit printr-un miracol, ceva a căzut din cer şi kilogramele au plecat. Nu. Vrei să slăbeşti? Nu fii nesimţit. Nu mânca ca un bou la 10 noaptea ceafă de porc, şi da, du-te măcar o oră, în fiecare zi la sală. Asta am făcut. Nu am regim strict. Am mâncat cât mai de bun simţ, nu am mai mâncat nimic după ora 8 seara, pentru că mă culc şi foarte târziu. Stau până la 2 la Fifa. Şi fac sport, în fiecare zi, de luni până vineri merg la sală, câte o oră. Antrenorul mă omoară, la propriu, când termin ies de acolo, lat, terminat.

Asta cu sportul a fost repornire grea. Eu am făcut sport şi am avut pătrăţele pe abdomen, cu toate că vă e greu să credeţi, o să vă arăt poze, până la 22 de ani, nu că aş fi acum foarte bătrân. Deci acum 8 ani de zile aveam pătrăţele pe abdomen, pentru că am făcut dans sportiv de performanţă. Pe atunci făceam două antrenamente pe zi, trebuia să mănânci sănătos. Şi era un lucru dificil pentru că aveam febră musculară non stop.

În momentul în care m-am lăsat de dans sportiv, eu am descoperit o nouă viaţă, o viaţă fără durere, fără febră musculară, o viaţă în care poţi mânca orice, oricum, la orice oră. Nu mi-am dat seama în niciun moment că am ajuns la 135 de kilograme. Pentru că eu mă vedeam acelaşi frumos. Când descoperit această viaţă fără durere şi în care poţi mânca, mi-a plăcut. Acum, mi-am dat seama că nu e bine şi cumva am încercat să reiau antrenamentele. Există un minus pentru mine, pentru că făcând sport mai toată viaţa, antrenamentele nu pot fi uşoare, pentru organismul e obişnuit. E greu, dar ce să fac…”, a mai povestit bărbatul.

sursa: cancan.ro