S-a maritat si i-a daruit un copil barbatului care i-a ucis fiica bolnava. Dupa botezul celui de-al doilea copil, femeia a aflat un lucru teribil

O tanara in varsta de 23 de ani s-a casatorit si i-a daruit un copil barbatului care i-a ucis, in urma cu un an si jumatate, fiica. Teribila veste a aflat-o la o zi dupa botezul celui de-al doilea copil.

Povestea de dragoste dintre Stephanie (23 de ani) si Jake (29 de ani) a inceput in 2015. Fiecare dintre cei doi avea un copil dintr-o relatie anterioara. Stephanie avea o fetita, Sophia , iar Jake avea un baietel.

La cateva luni dupa ce s-au cunoscut, tanara l-a rugat pe Jake sa stea cu fetita cat timp ea este la serviciu. In acea noapte, Sophia a suferit convulsii, dar Stephanie a decis sa nu o duca la spital. In urmatoarele doua zile, micuta parea ca este in regula, iar mama ei s-a intors la serviciu, lasand-o in grija iubitului ei.

Cand s-a intors acasa, Sophia a facut din nou convulsii. Ei au dus-o la spital, dar fetita nu si-a mai recapatat cunostinta. A doua zi, medicii au decis sa o deconecteze de la aparate, spunandu-i lui Stephanie ca nu mai este nimic de facut.

Politia au decis efectuarea autopsiei in cazukl micutei, iar politia a deschis o ancheta in acest caz. Realatia dintre Jake si Stephanie a continuat, tanara declarand ca durerea cauzata de pierderea Sophiei le-a intarit relatia. Cei doi s-au casatorit, iar tanara a adus pe lume o fetita. Duminica trecuta fetita a fost crestinata, iar luni Stephanie a primit o veste teribila. Rezultatele autopsiei Sophiei au scos la iveala un lucru socant. Fetita a murit din cauza loviturilor pe care Jake i le-a aplicat. Ea avea un picior rupt si mai multe lovituri in zona capului. Tot luni Jake a fost arestat, scrie Daily Mail

Stephanie nu a vrut sa faca nicio declaratie. Nu se stie inca daca ea a banuit vreo clipa ca iubitul ei are vreo legatura cu moartea fiicei sale.