S-a întâmplat în direct! <3 Teo Trandafir i-a spus fiicei ei că este adoptată, de fața cu toată lumea: "Tu eşti un copil despre care toată lumea ştie..."

S-a întâmplat în direct! <3 Teo Trandafir i-a spus fiicei ei că este adoptată, de fața cu toată lumea: “Tu eşti un copil despre care toată lumea ştie…”
Reacția Maiei ne-a lăsat fără cuvinte. Ceva ce nu vezi în fiecare zi

Cum i-a spus Teo Trandafir fiicei ei că este adoptată. Dezvăluirea a fost făcută într-un live pe Facebook. Cele două au o relație specială și nu au secrete una față de cealaltă.

„Tu eşti un copil despre care toată lumea ştie, inclusiv tu…că eşti într-o situaţie mai puţin familiară tuturor. Adică, noi două ne-am întâlnit la un moment dat în viaţa ta atunci când tu te-ai născut, dar s-a întâmplat oarecum firesc să existe diferenţe, discrepanţe între noi, pentru că nu suntem ceea ce oamenii numesc rude de sânge…Noi nu înţelegem asta cu sângele niciodată”, a mărturisit Teo Trandafir în live-ul de pe Facebook.

Cum i-a spus Teo Trandafir fiicei ei că este adoptată și în ce fel a reactionat Maia

„N-aş putea să spun mamă cuiva care nu s-a implicat sub nicio formă în cultura pe care o am, în ce ştiu azi…Şi asta cu sângele, după părerea mea nu e cea mai potrivită chestie. Sunt fraţi de sânge care nu se înţeleg şi copii de sânge şi tot felul…care nu au relaţii tocmai potrivite cu părinţii lor”, a spus Maia.

Maia a mărturisit că nu e prea plăcut să fie catalogată drept „fata lui Teo”: „E cumva incomod. Trebuie să fiu atentă. Trebuie să am grijă la oamenii cu care stau, la felul în care mă îmbrac, deşi nu ţin cont.”