Oana Zăvoranu a dezvăluit mărimea “bărbăției” lui Alex Ashrah. Palestinianul s-a rușinat: “Pot să plec din emisiune?”

Oana Zăvoranu vorbește deschis despre absolut orice subiect! Invitată în cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, alături de soțul ei, vedeta a dezvăluit cu zâmbetul pe buze mărimea “bărbăției” soțului ei.

Oana Zăvoranu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, susține ea. Alex Ashraf s-a rușinat și a reacționat imediat.

“E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru.

Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat”, a spus Oana Zăvoranu.

“Pot să plec din emisiune?”, a spus Alex Ashraf râzând.

Oana Zăvoranu e foarte fericită alături de soțul ei. Recent s-au cununat religios, pas pe care au decis să îl facă din iubire.

“Am făcut acest pas pentru că îl iubesc foarte mult pe acest pui de arab de lângă mine. E jumate ieșean, jumate palestinian.

M-a atras partea palestiniană, mie îmi place să trăiesc periculos”, a spus vedeta.

Oana Zăvoranu a devenit soţia lui Alex Ashraf pe 9 iunie 2016.

Atunci cei doi s-au cununat civil în mare secret, iar bruneta a făcut şi cununia religioasă tot în mare secret, tot într-o zi de 9, septembrie de data aceasta!

“Noi, de astăzi, pentru tot restul vieţii noastre! Noi, de astăzi, uniţi şi în faţa lui Dumnezeu! Suntem binecuvântaţi! Mulţumim, Doamne, pentru că ne-ai acceptat”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei, la doar o zi după ce s-a căsătorit în mare secret.

Bruneta a postat alături de acest mesaj şi o fotografie cu verighetele impresionante, de care este foarte mândră.

“Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc.

Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu.

A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică care să fie atât de frumoasă”, a declarat Oana Zăvoranu după ce s-a aflat că a făcut nunta în secret.