Ireal! Mantea s-a dat pe față la Gabi Cristea! A mângaiat-o pe fund și sâni până când a rabufnit

Prezentatoarea WOWbiz a început să o pipaie pe Gabriela Cristea și să o întrebe chestiuni intime despre relația ei. Reacția ei? De zile mari!

Este vorba despre un moment mai vechi surprins de camerele de filmat de la Kanal D, când Andreea Mantea i-a făcut Gabrielei Cristea o  super farsă. Vedeta TV a rămas șocată de întrebările puse de colega ei și până la urmă a răbufnit. Gabriela Cristea i-a reproșat lui Mantea că exagerează și se apropie prea mult de ea.

„Fată ai înnebunit, ai luat-o razna? Andreea, zici că nu ești sănătoasă, eu nu înteleg ce ai. Mi se pare că ai sărit calul, toate lucrurile au o limita. (…) Ai avut o cădere nervoasă azi? Ți s-a năzărit pe mine, ce ai?” îi tot spunea Gabriela Andreei când prezentatoarea „se dădea” la ea.

„Gabriela urma să intre la ‘Drept la Țintă’, eu m-am dus la machiaj și spunea despre farse că Doamne cum să nu se prindă lumea. Eu le-am zis colegilor că trebuie neaparat să îi facem o farsă.” a spus Andreea Mantea.

Gabi a fost invitată la WOWbiz unde a povestit experiența: „Eu o cunosc de mult pe Andreea și mă gândeam că a luat-o razna. Eu admir și femeile și barbatii și întorc capul și după femei. Au fost o grămadă de femei care mi-au spus că vai ce am slăbit și ce bine arăt.” a povestit Gabi la Kanal D.