Cum am slabit 8kg in 15 zile cu o Metoda foarte, foarte simpla!

Daca va luptati cu kilogramele in plus, ar trebui de azi inainte sa nu va mai faceti griji. In randurile care urmeaza veti reusit sa slabeti 8 kilograme in 15 zile printr-o metoda inedita,
Este vorba despre Isabela V. 38 de ani din Bucuresti!

” Totul a inceput in seara cand am fost invitata la o petrecere si am constatat ca rochia pe care mi-o cumparasem cu un an in urma, nu ma mai cuprindea. Mi-am zis ca trebuie sa iau atitudine, lucru ce s-a si intamplat.

In urmatoarele zile m-am tot chinuit sa gasesc o dieta care sa mi se potriveasca si nu am gasit, intrucat sunt o gurmanda de felul meu si nu prea pot sa ma abtin de la mancare. Ceea ce mi s-a parut interesant a fost un fragment dintr-un articol de pe site-ul secretele.com, in care se spunea ca apa ajuta la arderea grasimilor, daca este consumata cum trebuie.

M-am hotarat sa incerc si eu numai ca am improvizat putin.

Stim cu totii ca un pahar de apa pe stomacul gol poate stimula digestia, insa mi-am pus intrebarea – cum ar fi daca as bea mai multa apa pe stomacul gol?

Am inceput propria dieta in felul urmator:

In prima zi am baut un pahar de 250 de ml pe stomacul gol, iar in restul zilei am mancat normal.

In cea de-a doua zi am dublat cantitatea – 2 pahare de apa pe stomacul gol, restul zilei ramanand neschimbat in ceea ce priveste alimentatia.

A treia zi mi-am inceput-o cu 3 pahare de apa pe stomacul gol. Ce este drept, mi-a fost greu, intrucat mergeam foarte des la toaleta, insa nu am abandonat.

Ziua numarul 4 a fost deasemenea inceputa tot cu apa pe stomacul gol, insa de aceasta data 4 pahare de apa.

Ideea a fost sa cresc acest consum de apa pana la limita maxima pe care mi-o accepta organismul meu.

Am continuat aceasta metoda pana am ajuns la 8 pahare de apa pe stomacul gol, dupa care ziua imi decurgea normal in ceea ce priveste alimentatia. Apa nu o beam toata cum ma trezeam, intrucat nu puteam. De exemplu in ziua in care am ajuns sa consum 7 pahare de apa, tin minte ca prima mea masa a fost la ora 12:30. Deci pot sa va spun ca m-am trezit la 7 dimineata si am baut cele 7 pahare in aproximativ 5 ore, tocmai dupa aceea am mancat pranzul!

Asadar, dupa ce am ajuns la limita maxima de 8 pahare, am inceput sa scad cantitatea pe care o consumam, astfel ca, in ziua nr.9, am consumat 7 pahare inainte de a manca, in ziua 10, 6 pahare….s.a.m.d, pana am ajuns din nou la un singur pahar pe stomacul gol.

Totul a durat 15 zile!!!!

Va spun sincer ca m-am simtit extraordinar in tot acest timp, parca toate imi mergeau bine, ma trezeam foarte odihnita si fericita, parca eram alt om.

Marea surprindere a mea a fost aceea cand m-am urcat pe cantar – SLABISEM NU MAI PUTIN DE 8 KILOGRAME in toata aceasta perioada!

Pur si simplu nu-mi venea sa cred! 8 kilograme in 15 zile!?!? A fost o experienta unica pentru mine si tocmai de aceea m-am hotarat sa v-o impartasesc si voua.

Deci programul a fost in felul urmator – nu vreu sa ma repet insa vreu sa intelegeti clar cum am procedat:

Ziua 1 – am consumat 250 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 2 – am consumat 500 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 3 – am consumat 750 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 4 – am consumat 1000 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 5 – am consumat 1250 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 6 – am consumat 1500 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 7 – am consumat 1750 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 8 – am consumat 2000 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 9 – am consumat 1750 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 10 – am consumat 1500 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 11 – am consumat 1250 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 12 – am consumat 1000 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 13 – am consumat 750 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 14 – am consumat 500 de ml de apa dupa care am mancat normal

Ziua 15 – am consumat 250 de ml de apa dupa care am mancat normal

Asa cum v-am spus si mai sus, nu am baut toata apa dimineata, ci in decurs de cateva ore. S-a intamplat in una din zile sa nu mananc nimic pana la ora 14 , insa va spun sincer ca nici foame nu prea imi era intrucat apa ma facea sa ma simt „plina”.

In fine, dupa ce am terminat aceasta „dieta”, apa pe stomacul gol a devenit o prioritate pentru mine, consum cu mare placere 2 pahare de apa pe stomacul gol zilnic si imi mentin si acum greutatea pe care am capatat-o dupa experienta pe care am trait-o!”