Cel mai bun exercitiu pentru a slabi la coapse…Este de ajuns sa-l faci o data pe zi si picioarele tale vor fi Incredibile

Multe studii arata ca 95% din problemele de sanatate au legatura directa cu deficientele alimentare si cu surplusul de greutate. 5 din 10 romani au surplus de greutate. Fiecare kilogram peste greutatea normala creste riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate. Daca vrem sa scapam de grasimea de pe coapse trebuie sa avem grija la dieta noastra zilnica si la tipul de exercitii pe care il facem.

1 Exercitiul “Foarfeca”
Intindeti-va pe spate cu mainile pe langa corp si ridicati picioarele la 30 de cm de sol.Departati si apropiati picioarele ca si cand ati inchide si ati deschide o  foarfeca.Faceti aceste exercitiu de 10 ori.Trebuie sa faceti 3 serii,si nu lasati deloc picioarele jos.

2. Fandare

Stati drepti in picioare si intindeti bratele impreuna cu umerii. Indoiti piciorul drept de la genunchi,iar pe cel stang il intindeti in lateral. Sustineti toata greutatea corpului pe piciorul indoit. Luati incet pozitia initiala si faceti acelasi lucru si cu piciorul stang.Faceti 10-15 repetari cu fiecare picior.

3 Comprimarea mingii
Intindeti-va pe spate si indoiti picioarele de la genunchi. Puneti o minge intre picioare.Tineti bratele intinse pe langa corp. Ridicati bazinul si trageti burta. Mentineti corpul in aceasta pozitie timp de 30-60 de secunde dupa care va intoarceti la pozitia initiala. Faceti 5 repetari ale acestui exercitiu.

4. Incordarea intensa
Intindeti-va pe partea stanga si sustineti capul cu mana.Indoiti piciorul drept de la genunchi si ridicati-l spre abdomen.Repetati de 10-15 ori dupa care schimbati piciorul.

5. Invinge rezistenta
Ai nevoie de o banda de rezistenta pentru acest exercitiu.Introduceti banda de rezistenta pana la nivelul gambei. Departati picioarele si indoiti-va de abdomen tinand umerii incordati si pumnii stransi. Faceti acest lucru de 10 ori dupa care reveniti la pozitia initiala.