Ce au găsit rudele în jurnalul ascuns al Denisei! Poate ar mai fi trăit acum! Dezvăluiri emoționante:

Un nou scandal este pe cale să izbucnească în familia Denisei Răducu. Mai exact, se pare că a fost descoperit jurtnalul secret al vedetei, iar acolo, o bucățică de hârtie dă păeste cap toate discuțiile cu privire la boala de care suferea.

În urmă cu câteva zile, rudele Denisei au luat o decizie deficilă. Mai exact, să îl someze pe Liviu Dovleac, impresarul artistei, să dea o serie de explicații cu privire la boala vedetei și, mai ales, cu momentul în care ea s-ar fi îmbolnăvit, cu atât mai mult cu cât toți medicii consultați au ajuns la concluzia că a fost descoperită mult prea târziu. Dar, pare-se, toate acestea au pornit de la o bucățică de hârtie descoperită într-o agendă a vedetei, locul în care Denisa își făcea însemnările de zi cu zi. Iar pe bucățica de hârtie cu pricina apare, negru pe alb, faptul că ea avea programată o întâlnire cu medicii, ea dorindu-și să își facă o serie de analize amănunțite. la care, din păcate, nu a mai ajuns. Interesant este că analizele cu pricina trebuiau realizate în luna noiembrie a anului 2016, semn că vedeta simțea nevoia să afle de ce se simte obosită și slăbită. Doar că, din păcate, în ziua în care trebuia să își facă analizele, Denisa nu a mai ajuns la spital și, evident, a amânat momentul în care să se prezinte în fața medicilor și, astfel, a ajuns să își descopere boala mult, mult prea târziu, atunci când, din păcate, medicina nu a mai putut face nimic pentru ea.

”Vor explicații, cei din familie sunt deciși să afle când, de fapt, a început Denisa să se simtă rău. Vor să știe măcar acest adevăr, pentru că ea nu se plângea niciodată de nimic, doar că semnele bolii ei au apărut de mai înainte de a se acutiza problema. Vor să fie împăcați cu ideea că, într-adevăr, nu se mai putea face nimic. Măcar atât…”, ne-a spus un apropiat de-al familiei.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.