11 lucruri pe care un bărbat însurat nu ar trebui să i le spună unei alte femei!

Soția ta este cea mai importantă femeie din viața ta. Sau așa ar trebui să fie. În fiecare zi, vei interacționa cu multe femei – în timp ce mergi pe stradă, la locul de muncă și în cercul tău de prieteni, dar prietenia cu ele nu ar trebui să interfereze niciodată cu căsnicia ta. Respectă-ți soția și nu spune niciodată aceste 11 lucruri unei alte femei!

1. Detalii despre relația ta

Nu împărtăși problemele legate de intimitate cu alții, în special cu o femeie. Acestea sunt discuții personale, pe care ar trebui să le ai numai cu soția ta sau cu un profesionist, dacă este necesar.

2. Plângeri la adresa soției tale

Nu-ți critica soția în fața altor femei. Respectă-ți partenera de viață și spune-i doar ei de fiecare dată când ai să-i reproșezi ceva sau vrei să o atenționezi în privința a ceva anume.

3. Afaceri personale de familie

Iubește-ți familia suficient de mult pentru a păstra lucrurile în familie. Împărtășirea informațiilor delicate poate duce la descoperirea altora a unor informații care ar fi trebuit să rămână confidențiale. Iar când se întâmplă asta, pe tine și pe cei apropiați vă vor durea cel mai tare.

4. Secretele tale

Ai încredere în soția ta și în nimeni altcineva. Ar trebui ca ea să fie prima persoană la care mergi dacă ai o veste proastă sau una bună. Dacă împărtășești secretele tale unei alte femei, îți vei ruina căsnicia.

5. Dificultățile din căsnicia ta

Când te duci la o altă femeie să te plângi cu privire la problemele tale conjugale, ea ar putea încerca să te consoleze, ceea ce te-ar conduce pe un teritoriu periculos. Lucrează împreună cu soția la a vă rezolva problemele. Discută doar cu ea și dacă ai nevoie, cu un membru de încredere al familiei sau un terapeut pentru cupluri, dacă chiar aveți nevoie de ajutor.

6. Porecle adorabile

Intențiile tale pot fi inocente atunci când îi spui unei colege de la locul de muncă sau unei prietene “draga mea”, din moment ce este un cuvânt frecvent folosit. Soția ta adoră când îi spui așa, dar și-a meritat acest statut, și are o semnificație specială pentru ea. Nu abuza de această dragoste adresându-i același alint unei alte femei.

7. Când face ceva mai bun decât soția ta

Nu pune nici o altă femeie deasupra soției tale, nu numai în ceea ce faci, dar și în ceea ce spui. Chiar dacă soția ta nu va afla niciodată că o compari cu o altă femeie, o pui într-o poziție foarte inconfortabilă. Ție ți-ar plăcea să te compare cu un alt bărbat?

8. Că vrei să ieșiți împreună

Chiar dacă tu și soția traversați o perioadă mai grea, nu invita niciodată o alte femeie să fie singură cu tine. Acest fapt îți va răni soția și distruge și căsnicia. Petrece timp cu prietenii de sex feminin în grupuri și întotdeauna în prezența soției tale. Invită și alți prieteni și petreceți momente distractive împreună, dar nu-ți ruina căsnicia din cauza unei singure nopți petrecute cu o altă femeie, chiar dacă “nu se întâmplă nimic” între voi.

9. Că te gândești la divorț

Nu dorești ca alți membri ai familiei sau chiar copiii să afle de faptul că te gândești la divorț din partea altcuiva, nu-i așa? Chiar dacă e vorba de o decizie definitivă sau nu. Nu ești încă disponibil, așadar, așteaptă înainte de a-i spune unei alte femei că vrei să ieși la întâlniri.

10. Nu o complimenta prea mult

E frumos să-i spui unei femei că este frumoasă, dar nu-ți face un obicei de a o complimenta în fiecare zi, mai ales dacă nu este soția ta. Complimentele tale i-ar putea transmite mesaje mixte. Ar putea crede că ești interesat de ea și chiar că flirtezi cu ea. Salvează-ți căsnicia renunțând la a oferi complimente și laude altor femei, mai ales dacă acestea ar putea fi interpretate ca flirt.

11. Complimentarea lucrurilor greșite

Există complimente pe care nu ar trebui să i le faci niciodată unei alte femei care nu îți este soție. E inadecvat să-i faci complimente la adresa corpului ei, de exemplu. Cum te-ai simți dacă soția ta ar complimenta corpul unui alt bărbat?